Известие

Collapse
No announcement yet.

Ядове със съединителя

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ядове със съединителя

Преди няколко дни ми потъна педала на съединителя и с 300 зора се прибрах до София (сефте карам без съединител). Казаха ми в сервиза че е от гумичките на горната помпа. Смениха ги (95лв. с труда). След 2 км. пак потъна педала - върнах се и след преглед - казаха 4е е тече от лагер-помпата и там не можело да се сменят гумички а цяла помпа и струвала около 300-400лв.
    Имал ли е някой подобни проблеми и ако е да даде мнение.

П.С. Алфата е 156 - 2.0 155h.p. 98г.
    Alfa Romeo 156 2.0 Twin Spark 155h.p.

айде пак
    потърси из раздела, не си първият
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

има много подобни случаи и сичките заради помпа или някой маркуч.
      Аlfa156 1.8TS 2000

Comment

мали...... е?аси гумичките 95 лв с ремонта , колега тая чисто нова помпа е 40 лв и 10-15 смяната... ама не гумичките а нова помпичка
        ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Много яко са те изклатили.Моята помпа я смених за 80 лв заедно с труд.Казаха ми ,че принципно гумичките не се сменят.
          Alfa Romeo 156 2,4 JTD

Comment

Първоначално публикувано от bobojust
            Много яко са те изклатили.Моята помпа я смених за 80 лв заедно с труд.Казаха ми ,че принципно гумичките не се сменят.
            а теб са те изклатили още по-здраво
            Не о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ

Comment

Баси изклащанията - аз мисля да взема да си ги сменя тия неща профилактично, но май само частите ще си взема, и ще си монтьорствам сам.....това горната помпа ли се води - дето е под педала - сейвнах си на компа като буукмарк един мануал как се сменят тия джаджи там.....не ми се видя сложно, макар че имаше май някакъв момент с изтичане на течност дето ме притесни, но ще видим.....
              "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
              F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

мене ми взеха 196 лв. за лагер помпата, ама не знам дали беше горна или долна (понеже не съм я карал аз на ремонт)
                Алфист по душа и сърце!
                В търсене на 147
                Пежо 206 '02 - продава се!
                Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 98-ма. - бивша

Comment

Working...
                X